Розсада огірків для теплиці >> Спілкавання нашої аудиторії >> contact-stone.com.ua ФОРУМ
contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 21.07.2025 - 23:42:29
Сторінки:  1  

Розсада огірків для теплиці

Оголошення

АвторПовідомлення

Professional

Испепелитель нубов

Статистика:

Шановні форумчани! Перший раз в житті вирішила самостійно виростити розсаду огірків. Раніше завжди купувала готову, але цього року хочу спробувати сама. Коли краще сіяти насіння огірків на розсаду? Які сорти найкращі для теплиці? І чи потрібно якось спеціально готувати насіння перед посівом?

---------------------
Повідомлення # 1 18.07.25 - 22:59:21
RE: Розсада огірків для теплиці

Leno4ek

Испепелитель нубов

Статистика:

Огірки на розсаду - це не так складно, як здається! Терміни посіву залежать від регіону, але зазвичай це кінець квітня - початок травня. Для теплиць найкраще підходять партенокарпічні гібриди, які не потребують запилення. Обов'язково звертайте увагу на стійкість до хвороб. Щодо підготовки насіння - якщо воно куплене в магазині і оброблене, то додаткова підготовка не потрібна. Якщо своє - то можна протруїти в марганцівці і прогріти.

---------------------
Повідомлення # 2 18.07.25 - 23:31:49

свч

Испепелитель нубов

Статистика:

Огірки - моя улюблена культура! Вирощую їх в теплиці вже багато років і можу сказати, що успіх на 80% залежить від якості насіння. Найважливіше - купувати насіння у надійних постачальників, щоб уникнути підробок. Я завжди беру гібриди F1 для теплиць - вони і врожайніші, і стійкіші до хвороб. Насіння завжди замовляю тут https://zernyatko.in.ua/ - величезний вибір сортів і гібридів, якість завжди на висоті!

---------------------
Повідомлення # 3 19.07.25 - 00:27:27
Освітлення для передпокою : Попередня темаНаступна тема: Аватар по центру
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники