contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 22.12.2025 - 21:14:55
Сторінки:  1  

Ставлення пошуковиків до каталогів

АвторПовідомлення

LadyinLaw

Испепелитель нубов

Статистика:

Доброго дня! Підкажіть, як зараз пошукові системи ставляться до посилань з каталогів? Читав різні думки - хтось каже, що це вже не працює, хтось навпаки стверджує, що це все ще важливо. Хочу розібратися, перш ніж витрачати час і гроші на додавання свого сайту до таких майданчиків.

Повідомлення # 1 21.10.25 - 06:25:54
RE: Ставлення пошуковиків до каталогів

Gimeney

Испепелитель нубов

Статистика:

Пошукові системи еволюціонували в оцінці посилань, але якісні каталоги все ще мають вагу. Ключове слово тут 'якісні'. Google і інші пошуковики навчилися відрізняти корисні каталоги від спам-помийок. Якщо каталог має чітку структуру, модерацію, живу аудиторію, регулярно оновлюється і містить якісні ресурси - таке посилання буде позитивно впливати на ваш сайт. Якщо ж це автоматичний збірник тисяч посилань без модерації і змісту - такі посилання в кращому випадку ігноруються, в гіршому можуть нашкодити. Також важливий контекст - для українського сайту посилання з українського каталогу буде більш релевантним, ніж з міжнародного. Тому вибирайте каталоги уважно, дивіться на їхню репутацію і активність.

---------------------
Есть вопросы о свадьбе? Задайте их здесь
Повідомлення # 2 21.10.25 - 07:17:24

mrs.Patologoanatom

Испепелитель нубов

Статистика:

Я цим питанням теж переймався, коли починав. В підсумку дійшов висновку, що 2-3 якісних каталоги варті більше, ніж 20 посередніх. Обрав https://add.in.ua/ як один з основних для свого сайту, бо там є реальна модерація, структура логічна, і це український ресурс. Після додавання спостерігав за статистикою - посилання проіндексувалося Google за тиждень, трафік з каталогу почав йти через пару днів. Що важливо - позиції в пошуку не впали, а навпаки трохи підросли за деякими запитами. Це говорить про те, що пошуковик сприйняв посилання позитивно. Також помітив, що сайт почав швидше індексуватися - нові сторінки потрапляють в індекс за 1-2 дні замість тижня. Тому моя думка - посилання з каталогів працюють, якщо каталог якісний. Не варто покладати на них всі надії, але як частина SEO-стратегії вони цілком робочі.

Повідомлення # 3 21.10.25 - 07:36:04
Реально так сделать? : Попередня темаНаступна тема: "Гавот" Люлли (D A A GFG A F D)
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники