contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.02.2026 - 09:13:36
Сторінки:  1  

Цирконій проти інших матеріалів

АвторПовідомлення

AutoMagnet

Испепелитель нубов

Статистика:

Привіт всім! Я хочу порівняти цирконій з іншими сучасними матеріалами. Може хтось знає, чим цирконій кращий за керамічні коронки або за титан? Яка реально різниця?

---------------------
Временные тату от лучших художников-иллюстраторов
Повідомлення # 1 14.12.25 - 22:59:40
RE: Цирконій проти інших матеріалів

KyorL

Испепелитель нубов

Статистика:

Цирконій - це оксид цирконію, і це кращий вибір серед сучасних матеріалів для коронок. На відміну від звичайної кераміки, цирконій набагато міцніший і не крихкий. На відміну від титану, цирконій не чорніє і не вимагає облицювання фарфором для красоти. Цирконій комбінує в собі міцність титану з естетикою порцеляни. Титан використовується переважно для імплантатів, а не для коронок.

Повідомлення # 2 14.12.25 - 23:58:11

ol4ik_82

Испепелитель нубов

Статистика:

Я коли пошукував оптимальний варіант для себе, читав багато порівнянь. Цирконій справді вийшов як найкраще рішення для передніх зубів. Він і міцний, і красивий, і гіпоалергенний. Кераміка красива, але крихка, особливо якщо ти скиглиш зубами вночі. Титан - це скоріше для імплантатів. Я ставив саме цирконій і досі вдоволений тут https://sdental.com.ua/service/dental-prosthetics/cirkonievaya-koronka. Рекомендую цирконій, якщо бюджет дозволяє.

Повідомлення # 3 15.12.25 - 00:54:08
Форум на vBulletin. [Основные моменты, которые должен знать админ-новичек] : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники