contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 24.03.2026 - 09:49:21
Сторінки:  1  

Виготовлення металевих деталей

АвторПовідомлення

Natali2008

Испепелитель нубов

Статистика:

Привіт! Мені потрібно виготовити кілька складних деталей для механізму, бо мої постачальники запчастин кажуть, що зараз занадто складно і дорого таке привезти. Деталі мають точні розміри і потребують спеціальної обробки. Я не знаю, де знайти виробництво, яке б могло взяти таке замовлення. Может, є якась компанія, яка займається виготовленням складних металевих деталей?

Повідомлення # 1 17.03.26 - 16:33:24
RE: Виготовлення металевих деталей

dementis

Испепелитель нубов

Статистика:

Я був у подібній ситуації. Мені потребувалось виготовити деталі за спеціальними кресленнями, і довго шукав виробника, який би розумів, що мені потрібно. Потім знайшов компанію в Києві, яка має замкнений цикл виробництва і може виготовити найскладніші деталі з металів. Вони роблять токарні, фрезерні роботи, шліфування, піскоструй, термічну обробку — всі необхідні операції в одному місці. Прекрасно те, що беруться навіть від однієї деталі, а також роблять великі серійні партії. Рекомендую звернутися на https://rgs-ukraine.com.ua/, там справді можуть вирішити навіть самі складні завдання. Терміни у них стислі, а ціни цілком адекватні.

---------------------
Wazzup mAn?
Повідомлення # 2 17.03.26 - 17:19:50

БАСТА

Испепелитель нубов

Статистика:

Ось це так! Я якраз боявся, що малий обсяг замовлення буде проблемою, але якщо вони беруться від однієї деталі, то це дійсно вихід. Спасибі за наводку!

---------------------
в каждом городе есть свои легенды
Повідомлення # 3 17.03.26 - 17:54:21
01.09.2013 22.00. Bucephalandra sp. Velvet Leaf -4 : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники