Почитал об этих мини-цихлидах, загорелся, но почитав по форумам, что живучесть у них очень низкая, часто болеют и погибают ..... Но спросил местных корефеев, сказали что держут разводят и по живучести не хуже креветок неокардин)) Поделитесь опытом.
--------------------- Продажа японских мопедов и велосипедов б-у! Прямые поставки из Японии . ОПТ. Розница
Класні рибки, в мене їх 6 штук,... дуже подобаються... Нерестяться в загальному акваріумі теж без проблем на каміння, листя, ікру героїчно охороняють, "обдувають", зїдають заражену або померлу ікринку, мальків збирають до купки і захищають... Хоча вночі мої "паразити" анциструси часто ікру знищують... Тому я на ніч залишаю їм невелике джерело світла біля ікри і тоді вдається вилупитись рибасікам... Мені особисто не вдавалось виростити мальків, бо не маю відсадника... (9л круглий для цього діла замалий)... Хворіють не часто і тільки тоді коли свіжі рибасіки заносять болячки... Люблять високу температуру, в Такеші Амано є фотки дискуси і рамірезки... Нормально співіснують... тим більше що "американці". Дуже мирні, тільки до нересту... Для них характерна найбільш одна болячка (в мене вдома в книзі написано), але назви не памятаю, якщо не забуду то подивлюсь... Дуже люблять мотиль, інколи пластівці... В мене особисто рибки з Польщі...