Ботокс для кучерявого волосся >> ФОРУМ
contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 16.11.2025 - 10:58:21
Сторінки:  1  

Ботокс для кучерявого волосся

АвторПовідомлення

Litliya

Испепелитель нубов

Статистика:

Добрий вечір! Цікавить питання про ботокс для волосся. Чула що є гарячий і холодний варіант, не можу зрозуміти в чому суть. І ще важливе питання - чи випрямляє ботокс волосся, чи локони залишаються? Просто в мене природне кучеряве волосся, хочу його оздоровити, але випрямлювати не хочу, люблю свої кучері. Боюся що після процедури вони зникнуть. Хто робив ботокс на кучеряве волосся, поділіться враженнями!

---------------------
Повідомлення # 1 15.11.25 - 13:57:00
RE: Ботокс для кучерявого волосся

Мебель_DNEPROPETROVSK

Испепелитель нубов

Статистика:

Привіт! Можу відповісти на твоє питання. Ботокс для волосся - це саме відновлювальна процедура, а не випрямлення. Твої кучері нікуди не дінуться, навпаки - вони стануть більш оформленими, живими і блискучими. Різниця між гарячим і холодним ботоксом в температурі обробки. Гарячий - це коли після нанесення складу волосся пропрацьовують праскою, це дає більш інтенсивне проникнення компонентів в структуру. Холодний - без використання високих температур, склад діє за рахунок своїх активних компонентів. Холодний варіант більш делікатний, підходить для дуже пошкодженого волосся, яке вже не може витримати температурного впливу. Результат від холодного менш тривалий, але зате більш м'який і безпечний. Його часто роблять курсами. Якщо твоє волосся не критично пошкоджене, можна спробувати гарячий ботокс - ефект триваліший. Але в будь-якому випадку кучері залишаться, можливо стануть трохи менш пухнастими, але форма збережеться.

---------------------
Повідомлення # 2 15.11.25 - 14:55:00

brasileira

Испепелитель нубов

Статистика:

Дівчата, втручуся в розмову! Маю природне хвилясте волосся і регулярно роблю ботокс для відновлення. Кучері дійсно залишаються, але стають набагато красивішими - з'являється чіткість, блиск, зникає пухнастість. Волосся стає більш керованим, легше укладається. Я роблю саме холодне відновлення в magic hair, тому що в мене волосся дуже тонке і вже досить пошкоджене фарбуванням. Майстер там пояснювала що для мого типу гарячий ботокс був би занадто агресивним. Роблю процедуру приблизно раз на місяць-півтора, волосся постійно в чудовому стані. Після процедури перші два дні волосся трохи важке, але потім стає легким, повітряним, кучері формуються самі. Ще один плюс - волосся стало менше плутатися і практично не ламається при розчісуванні. Раніше кожен раз губила купу волосся на гребінці, зараз цієї проблеми немає. Також помітила що волосся почало швидше рости, мабуть тому що структура відновилася і воно перестало обламуватися. Якщо хочеш оздоровити кучері без випрямлення - ботокс саме те що треба. Головне знайти хорошого майстра який підбере правильний склад.

---------------------
Повідомлення # 3 15.11.25 - 15:27:43
питательный грунт JBL где купить? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники