Дівчата, втручуся в розмову! Маю природне хвилясте волосся і регулярно роблю ботокс для відновлення. Кучері дійсно залишаються, але стають набагато красивішими - з'являється чіткість, блиск, зникає пухнастість. Волосся стає більш керованим, легше укладається. Я роблю саме холодне відновлення в magic hair, тому що в мене волосся дуже тонке і вже досить пошкоджене фарбуванням. Майстер там пояснювала що для мого типу гарячий ботокс був би занадто агресивним. Роблю процедуру приблизно раз на місяць-півтора, волосся постійно в чудовому стані. Після процедури перші два дні волосся трохи важке, але потім стає легким, повітряним, кучері формуються самі. Ще один плюс - волосся стало менше плутатися і практично не ламається при розчісуванні. Раніше кожен раз губила купу волосся на гребінці, зараз цієї проблеми немає. Також помітила що волосся почало швидше рости, мабуть тому що структура відновилася і воно перестало обламуватися. Якщо хочеш оздоровити кучері без випрямлення - ботокс саме те що треба. Головне знайти хорошого майстра який підбере правильний склад.