contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 06.02.2026 - 15:25:48
Сторінки:  1  

Вивчення німецької після англійської

АвторПовідомлення

OOO Bel

Испепелитель нубов

Статистика:

Чи варто вчити німецьку мову, якщо вже знаю англійську? Чув, що багато хто вважає німецьку складною, але мене цікавить цей напрямок. Якою мотивацією керуватись, щоб не полишити цей процес на середині?

Повідомлення # 1 08.01.26 - 22:08:55
RE: Вивчення німецької після англійської

volgauchqz

Испепелитель нубов

Статистика:

Абсолютно варто! Знання англійської значно полегшить твій шлях до німецької. Обидві мови належать до германської групи, тому багато граматичних конструкцій та слів матимуть спільне коріння. Почни з основ, намагайся знаходити паралелі з англійською. Головна мотивація має бути не зовнішня, а внутрішня — повинно цікавити тебе саме дослідження цієї мови, культури та людей, які нею говорять. Можу посоветувати оточити себе матеріалами на німецькій — музика, фільми, книги. Це допоможе тобі занурюватись в мовне середовище та постійно розвиватись без особливих зусиль. Найважливіше — бути послідовним та не чекати швидких результатів.

---------------------
Срочно! Продаю участок земли 110 гектар рядом с берегом Волги
Повідомлення # 2 08.01.26 - 22:38:56

Marisha :)

Испепелитель нубов

Статистика:

Дуже рекомендую не кидати цю ідею! Німецька дійсно складніша, ніж англійська, але це не повинно бути перешкодою. Я вчив німецьку на завтра, коли вже вільно говорив англійською, і роблю успіхи. Однак потрібна дисципліна та чіткий план. Розбий вивчення на етапи: початок, базовий рівень, середній та продвинутий. Для кожного етапу встановлюй реальні цілі та дедлайни. На https://pro-misto.tech/category/osvita-i-nauka/ я розповідав про мою тактику вивчення німецької, там досить грунтовні матеріали про те, як прискорити процес. Мотивація часто приходить тоді, коли бачиш перші плоди своїх зусиль. Почни розуміти прості фрази, впізнавати слова в текстах — це дасть тобі впевненість продовжувати. Приєднайся до онлайн-спільноти тих, хто вчить німецьку, спілкуйся з людьми, обмінюйтесь порадами та досвідом. Спільне вивчення мов намного цікавіше та мотивуючіше, ніж самотня робота.

Повідомлення # 3 08.01.26 - 23:35:41
Ботокс для кучерявого волосся : Попередня темаНаступна тема: Стоматология
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники