contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 06.02.2026 - 12:49:57
Сторінки:  1  

Де подивитись Ігри для PlayStation 4?

АвторПовідомлення

Ванила

Испепелитель нубов

Статистика:

Я тільки що придбав собі консоль PlayStation 4 і дуже хочу дізнатися, де можна подивитися найкращі ігри для цієї платформи. Я чув, що на PS4 виходило багато чудових ігор, але я не знаю, де шукати. Можливо, хтось знає, де можна знайти список топових ігор на PS4? Я хочу бути в курсі всіх найкращих творінь цієї консолі і почати свою геймерську подорож з чогось дійсно вражаючого. Буду вдячний за будь-яку допомогу!

Повідомлення # 1 29.07.21 - 03:26:25
RE: Де подивитись Ігри для PlayStation 4?

135

Испепелитель нубов

Статистика:

Я граю на PS4 вже кілька років і знаю, де можна знайти найкращі ігри для цієї консолі. Я рекомендую заглянути на офіційний сайт PlayStation, там завжди оновлюють список топових ігор. Також є багато відгуків та рейтингів на сайтах, присвячених громадському рейтингу ігор, таких як Metacritic або IGN. Це допоможе тобі знайти ті ігри, які найбільше підходять твоїм смакам. Бажаю успіху у пошуках!

Повідомлення # 2 29.07.21 - 03:34:36

a.Vlada

Испепелитель нубов

Статистика:

Я загляну на офіційний сайт PlayStation і перегляну рейтинги на Metacritic та IGN. Це звучить як хороший спосіб знайти найкращі ігри. Хочеться зазначити, що вже багато часу пройшло після виходу PS4, і можливо є якісь приховані перлини, які варто відкрити. Можливо, хтось з вас знає про такі ігри і може порекомендувати щось особливе?

Повідомлення # 3 29.07.21 - 03:43:43
Меблі для маленького передпокою : Попередня темаНаступна тема: Где купить качественные берцы?
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники