contact-stone.com.ua ФОРУМ

contact-stone.com.ua ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 09.01.2026 - 10:33:04
Сторінки:  1  

Меблі для маленького передпокою

АвторПовідомлення

AndreyDmitreyevichMain

Испепелитель нубов

Статистика:

Всім привіт! Треба облаштувати передпокій, але він у мене невеликий. Які меблі краще вибрати, щоб і місце не займали багато, і функціональні були?

Повідомлення # 1 25.12.25 - 14:54:09
RE: Меблі для маленького передпокою

Monaliizza

Испепелитель нубов

Статистика:

Цитата:
Всім привіт! Треба облаштувати передпокій, але він у мене невеликий. Які меблі краще вибрати, щоб і місце не займали багато, і функціональні були?
У невеликий передпокій дійсно важливо підібрати компактні, але місткі меблі. Радив би звернути увагу на вузькі шафи з дзеркалами - вони візуально розширюють простір. Також корисні будуть пуфи з відкидною кришкою для зберігання взуття та дрібниць. Вішалки настінні теж непогана ідея для економії місця. Головне - не перевантажувати простір.

Повідомлення # 2 25.12.25 - 15:52:47

Аквамарин

Испепелитель нубов

Статистика:

Я теж стикався з такою проблемою. Мій передпокій теж невеликий був, довго думав що туди поставити. В результаті вибрав компактний набір меблів звідси https://kmebli.com/peredpokij/ і дуже задоволений. Взяв шафу-купе вузьку з дзеркальними дверцятами та невелику тумбу для взуття. Все виглядає акуратно і місця залишилось достатньо. Раджу звертати увагу на світлі кольори - вони роблять маленький простір візуально більшим.

Повідомлення # 3 25.12.25 - 16:23:24
Acanthurus Pyroferus не ест! : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники